top of page

Handlingskraftig servicetekniker (mek eller el)

Vi söker en handlingskraftig servicetekniker!


Underhåll behöver fler servicetekniker/mekaniker till sin verksamhet i Främmestad. Tjänsten erbjuder goda möjligheter att utvecklas, för dig som är redo att axla ett ansvar för maskinernas dagliga drift.


Som mekaniker eller elektriker på Främmestadverken AB är ditt uppdrag allt från akut felavhjälpning till service och underhåll. Då du ofta får arbeta som ensam servicetekniker på våra anläggningar och CNC-maskiner har du ett stort ansvar och du bygger på sikt upp en specialistkompetens som är viktig för företaget. Huvudsakligen är ditt arbete självständigt vilket kräver att du är duktig på att själv planera din arbetsdag och de moment som ingår. Dessutom ansvarar du för att dokumentera de ändringar och åtgärder som görs på anläggningar och CNC-maskiner samt hanterar beställningar och lagerhållning av material i företagets datasystem.


Tjänsten kräver ett ordningssinne och en förmåga att skapa nya rutiner och lösningar. Med din erfarenhet och kunskap kommer du även att vara delaktig i projekt som gäller maskiner och anläggningars drift.


Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har viljan och förmågan att på sikt skaffa en bred kunskap inom flera av momenten här, som t.ex. byte och uppriktning av motorer, lagermontering, smörjteknik, svetsning, svarvning, fräsning, fixturreparationer, reparationer/underhåll av CNC-maskiner, hydraulik, pneumatik, el-installationer, elektrisk felsökning, PLC-programmering och enklare robot-programmering. Har du tidigare erfarenhet från liknande UH-arbete är det meriterande. Det är också viktigt att du har en god datavana och att du har erfarenhet av att hantera dokumentation, beställningar och lagerhållning. 


Vi söker dig som är en driftig och initiativrik person och som tilltalas av utmaningen att hålla produktionen i gång. Du har en glad och öppen personlighet och har lätt att samarbeta med andra. Du klarar av att hålla huvudet kallt i stressiga situationer och har lätt att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. 


Omfattning; Heltid 100%

Typ; Dag eller 2-skift

Placeringsort; Främmestad, Nossebro

Lön; Enligt överenskommelse


Ansökan Skicka din ansökan idag tillsammans med ditt CV eller meritförteckning till rekrytering@frvab.se

Märk ansökan med "Ansökan Underhållstekniker + Ditt namn"

Sista ansökningsdag 2024-04-30


Frågor besvaras av Stefan Haglund 0761299822. stefan.haglund@frvab.se

Comments


bottom of page