top of page

Underhållstekniker

Främmestadverkens företagskultur präglas av en entreprenell anda där egna initiativ, idéer och dina mål värderas högt. Vi har en ökande orderingång och växer - så nu söker vi dig! Vi erbjuder tjänster som maskinbearbetning, ytbehandling, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller. Vi är ISO-certifierade, och är en tier 1 leverantör för fordonsindustrin.


Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat som underhållstekniker eller servicetekniker på någon typ av industri eller med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är driven, lösningsorienterad, flexibel och van att ta egna initiativ och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng hos oss.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en spännande resa där vi kommer växa mycket de närmaste åren – Du kommer jobba tillsammans i team med två andra underhållstekniker. Vi erbjuder marknadsmässig lön med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.


Dagliga arbetsuppgifter;

Du kommer att arbeta med dagligt och planerat underhåll för att hålla igång vår produktion och undvika oplanerade stopp. Det innebär att jobba förebyggande för att förhindra att produktionen står still. Samt akutjobb när det krävs. Du kommer ingå i ett team med två andra underhållstekniker och ha möjlighet att påverka hur du vill att din utveckling ska se ut hos oss.


Din profil;

· Erfarenhet av underhåll/service av verktygsmaskiner och produktionsutrustning

· Tekniskt och mekaniskt intresserad

· Som person är du strukturerad, noggrann, driven, social med en god samarbetsförmåga

· Behärskar svenska i tal/skriftOmfattning; Heltid 100%

Typ; Dag eller 2-skift

Placeringsort; Främmestad, Nossebro

Lön; Enligt överenskommelse


Ansökan Skicka din ansökan idag tillsammans med ditt CV eller meritförteckning till rekrytering@frvab.se

Märk ansökan med "Ansökan Underhållstekniker + Ditt namn"

bottom of page