Lediga tjänster
Här hittar du våra lediga tjänster. Främmestadverken AB utför maskinbearbetning, ytbehandlingar, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller. Vi är ISO-certifierade och jobbar till stor del mot fordonsindustrin.
Vi har många olika typer av tjänster hos oss, CNC-operatörer, maskinbyggare, serviceelektriker, tekniker, mekaniker, montörer, kvalitétsansvariga, inköpare, logistikexperter, truckförare, lackerare.
 
Vår produktionsenhet ligger i Främmestad, Nossebro i Essunga, Västra Götaland. Några orter som ligger inom ett bekvämt pendlingsavstånd är Trollhättan, Alingsås, Vårgårda, Vara, Grästorp och Vedum.
Även om det inte just nu finns några lediga tjänster så skicka gärna in en spontanansökan då vi växer. 
Skickas till: info@frvab.se
Märk mailet med "Spontanansökan"

Lediga tjänster

Redovisningsekonom

Främmestadverkens företagskultur präglas av en entreprenell anda där egna initiativ och idéer värderas högt. Vi har en ökande orderingång och växer - så nu söker vi dig! Vi erbjuder tjänster som maskinbearbetning, ytbehandling, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller samt maskinbyggnation. Vi är ISO-certifierade, samt är en tier 1 leverantör till fordonsindustrin. Främmestadsverken ingår i en företagsgrupp tillsammans med tre andra bolag som du även kan komma att arbeta med.

 

Vem är du?

Du är strukturerad, noggrann och vill ha ordning och reda. Du har 3-4 års erfarenhet av ekonomisk redovisning och bokföring. Du gillar att jobba i en mindre organisation med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar.

 

Arbetsuppgifter;

Som redovisningsekonom hos oss kommer du arbeta i team tillsammans med Kristina, som är ansvarig för det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer främst att ske i vårt affärssystem Monitor och lönesystem Kontek.

 

Arbetsuppgifterna skiftar från dag till dag men tjänsten omfattar t ex;

 • Löpande bokföring

 • Hantering av leverantörsfakturor & kundfakturering

 • Betalnings- och bankavstämningar.

 • Löneregistrering och löneutbetalning

 • Moms- och AG-deklarationer     

 • Bokslut och inkomstdeklarationer

 • Avstämning av balans- och resultaträkning

 • Periodiseringar och bankavstämning

 • Stöd gentemot externa revisore

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Din profil passar rollen som redovisningsekonom hos oss;

 

 • Erfarenhet av löpande bokföring, lön och ekonomisk rapportering

 • Du är utbildad redovisningsekonom eller har en liknande utbildning

 • Talar och skriver obehindrat svenska & engelska

 • Vi sköter allt i Monitor så har du erfarenhet av detta är det ett plus.

 • Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Omfattning; Heltid 100%

Startdatum; Enl överenskommelse 

Placeringsort; Främmestad, Nossebro

Lön; Enligt överenskommelse

 

Har du frågor eller vill veta mer angående tjänsten? Din framtida närmaste kollega Kristina Schultz svarar gärna på frågor, du når henne på +46 76 – 129 98 67 eller via mail kristina.schultz@frvab.se

Ansökan

Skicka din ansökan idag tillsammans med ditt personliga brev och CV eller meritförteckning till johanna.backman@frvab.se

Sista ansökningsdag: söndag 31/5.

Intervjuer sker löpande och denna tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Junior maskinbyggare

Främmestadverkens företagskultur präglas av en entreprenell anda där egna initiativ, idéer och dina mål värderas högt. Vi har en ökande orderingång och växer - så nu söker vi dig! Vi erbjuder tjänster som maskinbearbetning, ytbehandling, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller samt maskinbyggnation. Vi är ISO-certifierade, samt är en tier 1 leverantör till fordonsindustrin. 

 

Vi söker nu en ny stjärna till vår maskinbyggnation. Vi tror att du är i början av din karriär och är tekniskt och mekaniskt intresserad. Gillar du att mecka med bilar? Traktorer? Perfekt! Då har du goda möjligheter för att lära dig att bygga verkstadsmaskiner.

 

Vem är du?

Vi tror att du är taggad på att lära dig ett nytt yrke och ganska nyligen har gått ur gymnasiet. Vi letar efter dig som är tekniskt intresserad, har ett stort eget driv och gillar att bygga saker. Du har en god grundförståelse för hur saker och ting fungerar. Du tycker om att lära dig saker, jobba i en sammansvetsad grupp och ha roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter;

 • Montering av verktygsmaskiner

 • Ritningsläsning

 • Underhåll av verktygsmaskiner

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

 

Din profil passar rollen som maskinmontör;

 • Du har erfarenhet av att mecka med bilar eller liknande

 • Du är tekniskt & mekaniskt kunnig

 • Du har ett eget driv, är positiv och gillar att jobba i grupp.

 • Talar och skriver obehindrat svenska.

 

Har du frågor eller vill veta mer angående tjänsten? Din framtida närmaste chef svarar gärna på frågor, du når Anders Larsson på +46 76 - 129 98 02 eller via mail anders.larsson@frvab.se

Ansökan
Skicka din ansökan idag tillsammans med ditt CV eller meritförteckning till vår produktionschef Anders; anders.larsson@frvab.se

Sista ansökningsdag: 15 maj.

Intervjuer sker löpande och denna tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.