top of page

CNC-operatörer

Främmestadverkens företagskultur präglas av en entreprenell anda där egna initiativ, idéer och dina mål värderas högt. Vi har en ökande orderingång och växer - så nu söker vi dig! Vi erbjuder tjänster som maskinbearbetning, ytbehandling, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller. Vi är ISO-certifierade, och är en tier 1 leverantör för fordonsindustrin.


Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk CNC-utbildning samt några års erfarenhet av yrket. Vi tror att du är lösningsorienterad, flexibel, tar egna initiativ och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng hos oss.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en spännande resa där vi kommer växa mycket de närmaste åren – Du kommer få stort ansvar och du ansvarar för dina egna projekt - detta öppnar upp möjligheter för att vara med och forma din karriär – Vi erbjuder marknadsmässig lön med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag


Dagliga arbetsuppgifter;

Du kommer att arbeta praktiskt i tillverkningsprocessen från början till slut med allt från programmering, inkörningar, programändringar, kontroll av skärdata och fixturer. Du kommer ingå i ett team med erfarna CNC-operatörer och ha möjlighet att påverka hur du vill att din utveckling ska se ut hos oss.


Din profil;

· Teknisk utbildning med inriktning mot CNC

· Som person är du strukturerad, noggrann, driven, social med en god samarbetsförmåga

· Behärskar svenska i tal/skrift

· Erfarenhet från skärande bearbetning

· Du är självgående när det kommer till att ställa, rigga, mäta och göra program efter ritning

· Materialkunskaper är meriterande


Omfattning; Heltid 100%

Typ; 2- eller 3-skift

Placeringsort; Främmestad, Nossebro

Lön; Enligt överenskommelse


Ansökan Skicka din ansökan idag tillsammans med ditt CV eller meritförteckning till rekrytering@frvab.se

Märk ansökan med "Ansökan CNC-operatör + Ditt namn"

Sista ansökningsdag: 6/8

bottom of page