Vi växlar upp i vårt måleri

Sedan uppstarten av Främmestadverken har vi haft som mål att jobba mot fler tillverkande industrier i Sverige och Europa och nu börjar denna satsning ta fart. Under början av 2021 går vi igång med legolack i större volymer och serievolymer i egen regi. Det är en spännande start på detta året efter ett helt klart annorlunda 2020.


Genom vår flexibla produktions- och ytbehandlingsprocess kan vi fortfarande vara lika effektiva på prototyper/lågvolyms produkter som tidigare och ställa om produktionen utan avbrott.


Våra stora styrkor är vår högautomatiserade produktionsanläggning, vår erfarenhet från den slimmande fordonsindustrin samt vår personal som är experter på på hängning av detaljer - En av de viktigaste aspekterna vid lackering då ju fler produkter vi kan få in per bom desto lägre blir priset per behandlad del.


Vi ser framemot många fler legoprojekt i vår!
Certifikat;
IATF 16949:2016
Certiferiade enligt fordonsbranschens kvalitetssystem. 
ISO 9001:2015
certifierat kvalitetstyrningssystem.
ISO 14001:2015
certifierat miljöstyrningssystem. 
FÖLJ OSS PÅ LINKEDIN FÖR NYHETER
ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV -->

Främmestadverken AB erbjuder tjänster som maskinbearbetning, ytbehandlingar, pulverlack, ED-lack, montering, logistik och kvalitetskontroller genom hela processen med ISO-certifieringar för tier 1 leverantör för fordonsindustrin. 

Medlem i SPF
Svensk Pulverlackteknisk förening
Främmestad Produktion AB
Bemanningstjänster

Främmestadverken AB

Främmestadsvägen 42, 465 97 Nossebro, 

Västra Götalands län, Sverige

Öppettider: 06.30 - 16.00

010 - 450 75 00

info@frvab.se